Fără zgomot – A Quiet Place (2018) Film Online Subtitrat


Regia: John Krasinski
Actori: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis A Quiet Place

O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

O schimbare de situaţie de care a fost nevoie disperată pare să fi avut loc; în cele din urmă; la Paramount; aducând cu sine primul succes în doi ani: un film horror aproape fără dialog; dar un pariu aproape reuşit pentru studiouri. A Quiet Place online subtitrat; care a primit cronici extatice; a vândut în weekend bilete de aproape 50 milioane dolari în Statele Unite şi Canada; adică de două ori mai mult comparativ cu estimările analiştilor; scrie The New York Times.

Filmul Fără zgomot online subtitrat; cu un rating AP12 şi un cost de producţie de 17 milioane de dolari; fără a pune în calcul cheltuielile de publicitate; îi are în rolurile principale pe soţii din viaţa reală John Krasinski şi Emily Blunt. Cei doi formează pe ecran un cuplu care încearcă să scape de nişte creaturi malefice ce reacţionează la cel mai mic zgomot.

Genul horror; cândva de mâna a doua în peisajul hollywoodian; a devenit un fel de creuzet artistic şi o prezenţă stabilă în lumea cinematografului; un gen în care regizorii şi-au permis să experimenteze; mai ales că aceste filme costă atât de puţin în comparaţie cu mega-producţiile care; la ora actuală; obsedează studiourile; notează NYT.