Ice Castles (1978) Film Online Subtitrat


Regia: Donald Wrye
Actori: Lynn-Holly Johnson, Robby Benson, Colleen Dewhurst
An: 1978
Gen: Drama, Romantice, Sport
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru SubtitrareSinopsis Ice Castles

Șaisprezece ani, Lexie Winston, din micul oraș Waverley, Iowa, este un patinator talentat care o face pentru că o iubește. Ea este antrenată la nivel local de către prietenul ei Beulah Smith, proprietarul localului de alergare în loc de bowling, în combinația de gheață. Beulah a fost o campionă regională în propriile ei zile de patinaj, acum douăzeci de ani, care își dă seama că nu poate decât să-l învețe pe Lexie în comparație cu antrenorii de clasă mondială.

Crezând că Lexie are ceea ce este nevoie, Beulah încearcă să-l convingă pe tatăl lui Lexie, văduvă, Marcus Winston, să-i permită lui Lexie să lupte pentru prima oară competitiv la regiunile de la Great Great Lakes. Marcus, care sa opus întotdeauna lui Lexie în patinajul competitiv din cauza presiunilor și a ceea ce el consideră așteptările nerealiste, este de acord cu reticență.

La nivel regional; Lexie din Ice Castles online subtitrat captează ochiul antrenorului de clasă mondială Deborah Machland; care dorește să-l antreneze pe Lexie și crede că Lexie poate câștiga la olimpiade la trei ani; în ciuda lipsei formării formale până în acest moment și a vârstei avansate a lui Lexie.

Lexie captează; de asemenea; ochiul lui Brian Dockett; reporter sportiv; care nu numai că face o piesă extinsă pe traiectoria ei de viteză așteptată; în partea de sus a lumii; dar are un interes romantic pentru ea. Pe măsură ce Lexie este aruncată în lumea croșetată a patinajului competitiv; care include și judecători înguste; care au o noțiune preconcepută despre cine ar trebui să câștige; tactici de intimidare de către și împotriva altor patine și antrenori care au o victorie cu orice preț; în faima și adularea.