La viteza maxima – Driven (2001) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Sport
Scenariu: Jan Skrentny , Neal Tabachnick
IMDB: 4.5
Regizor(i): Renny Harlin
Actori: Sylvester Stallone, Kip Pardue, Til Schweiger


Folositi butonul CC a playerului pentru SubtitrareSinopsis La viteza maxima – Driven

Este o dramã deosebit de incitantã, plasatã în lumea periculoasã a curselor de masini. În centrul actiunii filmului “Driven” sînt carierele si vietile de zi cu zi a patru piloti de curse, care se confruntã într-o luptã decisivã.

Talentatul din Driven film online subtitrat, dar încã începãtorul Jimmy Bly (KIP PARDUE) aproape cã este pe puctul de a claca din cauza presiunilor fãcute de ambitiosul sãu frate (ROBERT SEAN LEONARD). De parcã belele n-ar fi destule, Jimmy este îndrãgostit de Sophia (ESTELLA WARREN), nimeni alta decît iubita rivalului sãu, pilotul vedetã Beau Brandenburg ( TIL SCHWEIGER). Pentru cã Bly are si asa prea multe pe cap, cineva trebuie sã îl ajute. Propietarul de masini de curse, Carl Henry (BURT REYNOLDS) cere ajutorul unui fost pilot – vedetã, Joe Tanto (SYLVESTER STALLONE).

Tanto din La viteză maximă film online subtitrat avusese o carierã promitãtoare; dar care a fost întreruptã brusc; de un tragic accident; ce aproape cã era sã îl ucidã. Pentru a face din Bly un pilot de curse adevãrat; de vîrf; Joe Tanto trebuie sã se întoarcã în propriul trecut; sã se confrunte cu emotiile si durerile de odinioarã. Toate astea i se întîmplã lui Joe într-o lume dominatã de bãrbati; dar în prezenta unei ziariste agasante; dar drãgute; (STACY EDWARDS); si a fostei neveste; Cathy (GINA GERSHON); care; de atunci; l-a pãrãsit pentru a se mãrita cu rivalul sãu Memo Moreno (CRISTIAN DE LA FUENTE)

Prinsi între succes; regret; teamã si setea de vitezã; cei patru piloti apasã pe pedala de acceleratie într-o cursã pe viatã si pe moarte spre glorie. Bine ati venit la cursa vietii.