Promisiunea – The Water Diviner (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Razboi
Producator(i): Andrew Knight, Andrew Anastasios
IMDB: 7.1
Regia: Russell Crowe
Actori: Jai Courtney, Olga Kurylenko, Russell Crowe


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Promisiunea – The Water Diviner

În deșertul australian fermierul Connor (Russell Crowe) este celebru pentru modul în care găsește apă. Visul lui Connor este să-și crească bine cei trei fii, iar viața lui este distrusă când. Trimiși pe frontul de la Gallipoli, băieții nu mai dau niciun semn acasă. Connor va călători în Turcia pentru a descoperi ce s-a întâmplat. Dar oare mai este vreo șansă să își găsească fiii în viață?

Russell Crowe din Promisiunea online subtitrat este un actor foarte bun insa nu inteleg de ce are in palmares, pe langa filme foarte bune. Multe pelicule de duzina. Cel mai dezamagit am fost cand l-am urmarit in Noah, un film caruia nu-i gasesc niciun sens.

The Water Diviner este o amestecatura de fantasy; drama; razboi; dragoste; dar nimic din toate astea facut asa cum trebuie. Avem niste premonitii demne de Nostradamus; faze de razboi fara noima; dragoste pentru ca trebuie si o drama ca da bine.

Povestea tatalui protector care isi impinge fii la razboi din motive patriotice este slab conturata si foarte naiv condimentata cu remuscarile tatalui din The Water Diviner online subtitrat. Am fi asteptat sa-l vedem pe Connor cum isi ineaca amarul intr-o sticla spirtoasa dupa momentele dificile pe care viata i le-a pregatit. In schimb el pare de fier; un soldat cu o misiune; ghidat de niste fantasme. Ce nu i se potrivesc personajului bine organizat si stabil psihic ce se dovedeste a fi.

Ma asteptam ca voi vedea un film ce-mi va desfasura o poveste ce ma va face sa uit cine sunt; ce cred si pentru ce exist.